Caroline Fleming: “Baronessens sunde fastfood” fra Lindhardt & Ringhof

Posted on 8. juni 2010

0


Caroline Flemings første kogebog – “Baronessen går i køkkenet” – anmeldte jeg alt andet end favorabelt. Nu er Lindhardt & Ringhof klar til at sende en opfølger på markedet, der på bedste vis skriver sig ind i den helse-trend, der for tiden florerer på kogebogsmarket. Bogen – “Baronessens sunde fastfood” – bliver sendt i handlen den 8. september 2011.

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Fordi det går hurtigt, behøver det ikke være usundt. Gå med Caroline Fleming i køkkenet og lav lækker og sund mad året rundt på næsten ingen tid.

God og sund mad tager ikke nødvendigvis lang tid at lave, og alle kan være med, når Caroline Fleming hjælper på vej i sin nye kogebog Baronessens sunde fastfood. Her er 60 nye opskrifter på sund og hurtig mad fra Caroline Flemings eget køkken med flotte madfotos og billeder af Caroline Fleming i sædvanlig stilig påklædning.

Opskrifterne i bogen er inddelt efter årstiderne, så det altid er nemt at finde en god opskrift til lejligheden. Der er opskrifter på både salater, sandwich, supper, pasta- og nudelretter samt desserter. Der er opskrifter til de dage, hvor det skal gå rigtig stærkt og til andre dage, hvor der er lidt mere tid.

Derudover giver Caroline Fleming sine egne gode råd om, hvordan du holder dig sund og lækker.